entri sukati

orait lama tak post pape. kalini nak bercakap tanpa henti. tanpa gambar. yes. no pictures! ekceli kebelakangan ni cam pura2 busy banyak sangat aku ni. weekend je penuh aktiviti itu ini. bersosial sana sini *bukan clubbing* tapi aktiviti2 sihat (10,000 langkah di shopping complex). haipp makan tetap no. 1 gak. hahaha. mane nak kurusnye. mmg tak la! takde ape yg menarik pon berlaku. semuanya boringgggg belaka. pi kerja balik kerja, pi kerja balik kerja. mcm tu la dok pusing 5 hari seminggu. weekend kalo ade org ajak pegi la shooting ke ape ke, kalo takde, dok umah diam2. hahaha loser.

ha nih gambaq terbaru. ok dak?

hah arini ade free seats air asia. takde la murah mane pon. asal ade je kan. tapi tak berkenan plak aku nak beli tiket kalini. takde nak berebut2 beli. so sebab tu la rasenye takde pon gambar lebah dah kat website tu. hahaha. kalo tak dok kat waiting room dia je dah berejam kan. motif sangat.

wooo cam nak menaip pon takde idea dah skrg ni. kat facebook pon macam boring, instagram pon kadang2 aku update, ikut mood. hahaha. tak musim dah kot update blog? ke aku yg tak ikot perkembangan semasa. perkembangan semasa pon skrg ni dok hangat citer pasal pilihanraya. bila nak bubar? wallahualam. tibe mase nanti dieorang umumkan, pegi la berkoyan2 mengundi. ape susah.

nampak? update blog pon tapi cakap takde isi. merapu semata. so baik takyah update!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: